Nordreteaterverksted

Nordreteaterverksted -

Årsmøte og filmpremiere 10. juni

Man blir litt svett av å bruke overtrekksdress

Man blir litt svett av å bruke overtrekksdress

Vi minner om årsmøte onsdag 10. juni kl. 18:00 på Nøkkeland Skole, rød base.

I forbindelse med årsmøtet vil vi også ha filmpremiere på «Dødelig kjærlighet» som Nordre teaterverksteds ungdomsgruppe har laget. Det blir også filmvisning av «Dustene» og «Georg sin magiske medisin». Matservering til alle.

Jentegjengen bryter seg inn på skolen

Jentegjengen bryter seg inn på skolen

På søndag den 24. mai filmet ungdomsgruppen i Nordre Teaterverksted kriminalgåten; Dødelig Kjærlighet etter et manus av de samme ungdommene. Filmen ble spilt inn på Melløs skole, Moss. Jæger Studio var leid for å skyte filmen. Det ble brukt 3 kameraer og mange vinkler. 2 elever fra NISS sto for regi. De vil også klippe filmen. Det ble filmet i 7 timer, men ungdommene var på plass 2 timer før for sminke. Vi fikk hjelp av sminkør for å sminke etterforskerne. Bildene er tatt under filminnspillingen. Filmen er planlagt vist på årsmøte den 10.juni på Nøkkeland skole.

Jentegjengen i gymsalen. Klare for overnatting

Jentegjengen i gymsalen. Klare for overnatting

Fotograf og regi i full vigør

Fotograf og regi i full vigør

Siste finpuss før scenen skal skytes.

Siste finpuss før scenen skal skytes.

Dustene og Georg

«Dustene» og «Georg sin magiske medisin»

Category: Nyheter, Siste nytt