Nordreteaterverksted

Nordreteaterverksted -

Hva skjer når høsten 2014 – info til foresatte

Det er levert ut skjema for påmelding til arbeidsoppgaver, samt oversikt over hva som skjer når fram til jul. Det er viktig at alle leser den informasjonen, samt gir tilbakemeldinger som oppsatt på brevene.

Brevene finner du også her:

Info skriv Hjemme 2014-10-22 Behov for hjelp mlogo

Info skriv Hjemme 2014-10-22 Hva skjer når i høst mlogo

Styret ønsker at alle barn- og ungdom i Nordre bydel skal få et tilbud de er fornøyd med. En forutsetning for at alle trives, er at både barn- ungdom og foresatte har oversikt over hva som forventes og hva som skjer. Om du ikke allerede har levert inn skjemaet, send påmelding til lsorensen@kg.vgs.no.

Minner om at alle foresatte må levere kake + kaffekanne til juleforestillingen «Putti, Plutti Pott».

Når det gjelder kaker til «Putti Plutti Pott» forestillingen, så er tanken at en kan levere julekaker,sjokoladekake, krydderkake, sirupsnitter, gulrotkake, etc. harde vafler. Meld ifra hvis noen har lyst til å levere vaffelrøre.

Ta med/på nisseutstyr til ekstraøvelsene 22.11 + 23.11 slik at vi får tatt bilder til programmet!

 

Category: Nyheter